ANTALYA / KEPEZ - Varsak Şelale İlkokulu

Etiket Sonuçları: E GÜVENLİK

Ock

Okulumuzda Güvenli İnternet Günü kutlanmaktadır.Güvenli İnternet Günü kapsamında öğrencilerimizin yaptıkları etkinlikler panolarda sergilenmiştir.Okul E Güvenlik Panomuz herkesin görebileceği bir yerde olup Güvenli İnternet Farkındalığı Oluşturmak için her sene güncellenmektedir.

Ara

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin ailelerine yönelik yaptığımız Güvenli İnternet Kullanımı Veli Anketimiz sonuçlanmıştır.Anket sonuçlarına göre Velilerimizde Güvenli İnternet konusunda gerekli hassasiyet oluşmuştur.

Ara

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik güvenli internet kullanımıyla ilgili anketimiz sonuçlanmıştır.Anket sonuçlarına göre öğrencilerimizde e güvenlikle ilgili farkındalık oluştuğu anlaşılmıştır.

Ara

İNTERNETİ GÜVENLİ KULLANMA KONUSUYLA İLGİLİ E GÜVENLİK BROŞÜRLERİ OLUŞTURDUK.HEM ÖĞRENCİLERDE HEM DE VELİLERDE FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ BROŞÜRLER ÖĞRENCİLERE VE VELİLERE DAĞITILMIŞTIR.

Ara

E GÜVENLİK BROŞÜRLERİMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞTTIK.