ANTALYA / KEPEZ - Varsak Şelale İlkokulu

MEHMET AKMAN - OKUL MÜDÜRÜ

1963 Alanya doğumlu,ilk,orta ve lise öğrenimini Alanya ‘da yaptı.Yüksek öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi  Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1986 yılında mezun oldu.İlk görev yeri olan Tunceli İline 1987 yılında atandı. 5 yıl burada görev yaptıktan sonra Antalya ili  Alanya ilçesine; Sınıf Öğretmeni olarak atandı.Burada 19 yıl yöneticilik görevlerinde bulundu.2010 yılı Haziran ayında Antalya 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okuluna  Okul Müdürü olarak atandı.Buradaki görev süresini tamamlayarak. 2019 Temmuz ayında Varsak Şelale İlkokuluna Okul Müdürü olarak atanan,Mehmet  AKMAN Halen bu görevine devam etmektedir. Dilber Hanımla Evli ve 2 kız,1 erkek olmak üzere 3 çocuk babasıdır.