ANTALYA / KEPEZ - Varsak Şelale İlkokulu

Varsak Şelale İlkokulu

Varsak Şelale İlkokulu Varsak Şelale Mah. 21. Cad. No 34 Kepez/ANTALYA
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Beyaz Bayrak almıştır. Farklı spor dallarında birinciliklerimiz vardır. eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almıştır.
08:50- 14:30
Belediye Halk Otobüsü
Öğrenci taşıma servisi
Kepez İlçesi
Antalya merkeze 10 km uzaktadır.
Geleneksel Çoçuk Oyunları
Okulumuzda eTwinning Projeleri yürütülmektedir