ANTALYA / KEPEZ - Varsak Şelale İlkokulu

Şbt

Vergi Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuza yazar Himmet Karataş geldi.

Şbt

Say Yes To Sustainable Aquatic Wildlife eTwinnig Projesi Yeşim Görgöz koordinatörlüğünde okulumuzda yürütülmeye başlandi.

Şbt

DİLİMİZİNN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZLERİ VE DEYİMLER ETKİNLİK SERGİMİZ AÇILDI.

BU HAFTAKİ ETKİNLİĞİMİZ ATASÖZLERİ VE DEYİMLERİ RESMETME.

Şbt

öğretmenimiz TUĞBA POLAT tarafından öğretmenlerimize eTwinning konulun seminer verilmiştir.

Şbt

VELİLERİMİZE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN  E GÜVENLİK SEMİNERİ VERİLDİ.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine sınıf öğretmenimiz FADİME YILMAZ tarafından e-güvenlik semineri verildi.

Şbt

GÜVENLİ İNTERNET OKUL VE SINIF PANOLARIMIZ HAZIRLANDI.

Şbt

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

ÖĞRETMENLERİMİZ SINIFLARINDA GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ SEMİNERLERİ VERDİ, SINIF PANOLARINI OLUŞTURDU.

Şbt

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü projesi olarak il genelinde pilot okullarda yürütülmeye başlanacak olan Rotamız Stem projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Şbt

Ayakları yere basmayan tek festival TEKNOFEST'  te yarışmalara katılmak için son gün 20 ŞUBAT!!!

Ock

Proje kapsamında sınıflarımızda BİLEN OTURUR oyunu oynandı.

Ock

Dilinizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda farklı etkinlikler düzenlendi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının bir projesi olan DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ okulumuzda yürütülmeye başlandı.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Yeşim Görgöz yürütmüş olduğu projesinden kalite etiketi almıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.